90-річний Григорій Чапкіс знову потрапив до лікарні

Знаменитий український хореограф і суддя шоу “Танці з зірками” Григорій Чапкіс, який нещодавно був госпіталізований з двосторонньою пневмонією, знову опинився в лікарні.

Про це розповів син 90-річного артиста Грег на своїй сторінці Instagram в stories.

“Будь ласка, моліться за мого батька, він знову в лікарні”, – написав Грег, який проживає в США. При цьому ніяких інших подробиць про стан свого батька він не розповів.

Нагадаємо, що наприкінці 2020 року Грег заявив, що його батько повернувся додому з лікарні. При цьому він відчував себе набагато краще після хвороби. Син хореографа підкреслив, що відразу ж відчув більше полегшення і щастя, коли дізнався, що батько вдома.

Раніше Григорій Чапкіс показав своїм прихильникам, яких шокував визнанням про страх смерті, як він перебуває в палаті в ортопедичному відділенні однієї з клінік Києва.

Чтайте також:  Швидше за вакцину: американці вирощують в лабораторії антитіла до коронавірусу

Хореограф раніше говорив про те, що хвилюється за свою молоду дружину (молодша на 52 роки), яку пообіцяв зробити її щасливою, але через хворобу сильно її стривожив.

Чапкісу в лікарні робили тести на COVID-19, але вони показали негативні результати. За словами лікарів, причину запалення легенів у хореографа визначити не просто, оскільки воно могло статися через вірус або вік.