«Київстар ТБ» відкриває доступ до телетрансляцій уроків для всіх користувачів

З понеділка школярі 5-11 класів можуть переглядати уроки по телевізору

 

Відеоплатформа«Київстар ТБ» підтримує національний проект «Всеукраїнська школа онлайн» та з 6 квітня відкриває доступ до телеканалів, що транслюватимуть навчальні уроки для школярів середніх та старших класів. Переглядати трансляції зможуть всі користувачі сервісу, незалежно від обраного тарифного пакету, повідомляє компанія в прес-релізі.

Щоб продовжувати навчальний процес навіть в умовах карантину, школярі з 5 по 11 клас зможуть дистанційно вивчати 11 предметів. Викладати онлайн будуть 40 педагогів з Києва. Навчання проходить з понеділка по п’ятницю, початок о 10:00. Трансляції можна подивитись на таких телеканалах: «ПлюсПлюс», ZOOM, NewsOne, ZIK, «Індіго», УНІАН, Рада, «UA:Культура», «UA: Перший», M1, «112 Україна».

Раніше «Київстар ТБ» для своїх абонентів вже надав безкоштовний доступ до всіх новинних, в тому числі іноземних, телеканалів, 6 дитячих та відеобібліотеки «КіноХіт».

Чтайте також:  Булінг не підтвердився: поліція з’ясувала, чи намагалася неповнолітня дівчинка з Волині покінчити з життям

«Ми розуміємо наскільки непросто налаштувати своє життя в умовах карантину. Тому намагаємось зробити максимально доступними сервіси, які допоможуть нашим абонентам залишатися дома та підтримувати їх звичайний плин життя. Окрімрозширеного доступу до контенту «Київстар ТБ», ми зробили безкоштовні консультації в додатку DoctorOnline, нетарифікований доступ до онлайн курсів Prometheus та енциклопедії Wikipedia», – зазначив маркетинг-директор Київстар Павло Даніман.

Користувачі Домашнього Інтернету від Київстар можуть користуватись послугою, навіть при відсутності коштів на рахунку. А бізнесу запропонували ряд рішень для організації віддаленої роботи, плата за які не нараховуватиметься до кінця карантину».

«Київстар ТБ» дозволить переглядати понад 150 телеканалів та більше 7 000 фільмів і серіалів у відеобібліотеці від провідних українських та міжнародних кіностудій.

Також передачена функція «Пауза ефіру» та «ТБ-архів» (можливість зберегти ефір та переглядати його згодом). Щоб підключити послугу до телевізора необхідно завантажити «Київстар ТБ» на SMART TV.

Чтайте також:  Порушує законодавство. “Центру протидії корупції” висунули гучне звинувачення: шокуючий скандал