На Тернопільщині вчителька влаштувала цькування матері-одиначці: “Чоловік помер, грошей немає”

Вчителька сільської школи на Тернопільщині влаштувала булінг проти однієї з мам, яка не здала гроші на потреби класу.


Про це постраждала Наталія Гуменюк розповіла на своїй сторінці в Facebook. Жінка сама виховує двох малолітніх дітей, чоловік помер кілька років тому. Життя складається непросто, а тут ще й класна керівничка вирішила вибивати гроші на ремонт класу. Свої вимоги педагог не втомлюється писати в дитячому щоденнику та у табелі. Ба більше, жінка дозволила собі висміяти дитину перед усім класом.

“Я, Гуменюк Наталія Володимирівна, проживаю в селі Перепельники, Тернопільського району, Тернопільської області. Виховую двох неповнолітніх дітей, які навчаються в ЗОШ І-ІІІ ст. с. Перепельників у 6 класі – Гуменюк Богдан і 3 класі – Гуменюк Любов. Класний керівник Ільницька Наталя Петрівна з вересня місяця 2020р. вимагає у мого сина, Гуменюка Богдана, здати 178грн. на ремонт класу, бо всі класні керівники даної школи робили ремонт у класах за свої кошти.

Чтайте також:  Плекав, як малих дітей: на Закарпатті вчитель інформатики вирощував вдома коноплі

Останньою краплею для мене стала виховна година 12.03.2021р., коли класний керівник Ільницька Н.П. вимагала при всіх дітях, щоб мій син віддав їй гроші за ремонт і записав у щоденнику 178грн. Класного керівника 6 класу Ільницьку Н.П. підтримує директор школи Коваль Ірина Франківна. Мій син не хоче йти у школу. Я – вдова, сама виховую двох дітей, чоловік помер 4 р. тому”, – розповіла жінка.