Життя Насті під загрозою, потрібне термінове лікування

Вже знайдена клініка, яка чекає Настю, там наполягають, що лікування потрібно розпочати негайно.

Стан Анастасії дуже важкий, через ускладнення хвороби (аутоімунна гемолітична анемія та вірусний гепатит В) в неї дуже низькі показники крові і вона втратила здатність ходити.

Вже як рік діагноз молодої жінки – неходжкінська В-великоклітинна лімфома, анапластичний варіант, 4 стадія, з ураженням всіх лімфовузлів, кісток скелету, молочних залоз, кісткового мозку. Але ускладнення не дають лікувати основний діагноз.

 

Родина вірить і лікарі дають шанси на порятунок життя, бо ж Насті вже вдавалось досягати ремісії, нехай і нестійкої. Тож зараз потрібно підібрати лікування, яке не просто принесе ремісію, а збереже її і можна буде констатувати перемогу. «Лікарі дали рекомендації їхати лікуватися за кордон, бо в Україні не проводять пересадку кісткового мозку від нерідного донора, а це її дуже великий шанс на подальше життя за межами лікарняних палат», – розповідають рідні молодої жінки.

Чтайте також:  Що буде, якщо дитина в класі захворіє на коронавірус: заява МОЗ

Вже знайдена клініка, яка чекає Настю, там наполягають, що лікування потрібно розпочати негайно. Та родині катастрофічно бракує коштів.  «На жаль, ніхто з нас не має можливості захиститися від такої страшної хвороби і ми опинилися в такій ситуації, коли життя близької людини залежить від великих грошей. В Анастасії маленька дитина, хлопчик, якому немає ще 3 років, допоможіть врятувати молоду маму», – благають рідні Насті.

Реквізити для допомоги:
5168757415709981
Забродіна Анастасія Вадимівна

https://www.instagram.com/heiizenberg/