17-річний Мотоцикліст мчав на шаленій швидкості: відео непоправної ДТП у Калуші

14 жовтня о 19:40 у Калуші водій на мотоциклі вчинив наїзд на шестирічну дівчинку-пішохода, яка з матір’ю переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

Після цього водій із місця події втік. Від отриманих травм дитина померла дорогою до лікувального закладу.

А згодом у мережі з’явилося відео трагічної ДТП. Його опублікували в місцевій спільноті “Калуське міське телебачення”. Як видно з камер спостереження, пішохідним переходом йшло четверо людей: двоє дорослих тримали за руки двох дітей.

“Приблизно на середині дороги пішоходи помітили небезпеку й одна жінка з дитиною зупинилася, а інша спробувала добігти до краю дороги, тримаючи за руку другу дитину. Саме на останню й припав удар мотоцикла, що нісся на великій швидкості. Від удару дитину відкинуло на кілька метрів, а мотоцикліст навіть не пригальмував”, – пише автор повідомлення Євгеній Білих.

Чтайте також:  Трупи вирізали: на Київщині сталась страшна ДТП за участі автобусів та вантажівки, перші деталі та фото

Камери зафіксували його на кільці, що на вулиці Пушкіна, звідки мотоцикл попрямував проспектом Лесі Українки, вулицями Винниченка та Грушевського у напрямку села Пійло.

Поліція просить усіх водіїв, які рухалися цими ж вулицями у проміжку часу від 19:40 до 20:30 переглянути записи відеореєстраторів та допомогти встановити номерні знаки мотоцикла. Найімовірніше, йдеться про мотоцикл SUZUKI. Характерна деталь: у мотоцикла не світила передня фара.

Наразі правоохоронці докладають максимум зусиль для розшуку водія-втікача. Задіяли чималу кількість особового складу поліції області. Поліцейські перевіряють камери відеоспостереження, встановлюють свідків, опитують очевидців ДТП і проводять інші оперативно-розшукові заходи.

Як повідомили у групі “Калушанка”, поліція затримала водія-втікача. Ним виявився 17-річний мешканець Калуського району.

У Департаменті карного розшуку Нацполіції повідомили, що мотоцикл уже вилучили. 17-річного водія-втікача затримали у порядку статті 208 КПК України. У якому стані перебував фігурант та чому він покинув місце скоєння дорожньо-транспортної пригоди наразі з’ясовують слідчі. Досудове розслідування триває.

Чтайте також:  6 травмованих, з них 4 – діти: на Тернопільщині вантажівка зіткнулася з легковим авто