Тіна Кароль почала працювати в університеті Михайла Поплавського

Популярна українська співачка Тіна Кароль здивувала своїх шанувальників та стала завідувачкою кафедри естрадного співу у Київському національному університеті культури та мистецтв. Знаменитість зробила кілька знімків із ректором закладу, під якими фанати привітали її з новою посадою.

Тіна Кароль почала працювати в університеті Михайла Поплавського

Відповідні фото та оголошення зробив співак та ректор закладу Михайло Поплавський на особистій сторінці в Instagram. Також він опублікував коротке відео, на якому показано, як Поплавський проводить екскурсію співачці (щоб подивитися фото, доскрольте сторінку до кінця).

Для зустрічі з ректором університету Тіна одягла білу сорочку, чорні штани, бежеві кросівки та розкішне пальто темно-синього кольору з малюнком лисиці. Своє волосся вона зібрала в пучок.

Тіна Кароль стала завкафедрою в університеті Попалвського.

Ректор університету подарував новоспеченій колезі букет квітів, після того, як вони пройшлися коридорами університету і найімовірніше обговорили співпрацю.

У коментарях під публікацією шанувальники засипали зірок компліментами.

Чтайте також:  Беллі Хадід – 25: найкращі образи супермоделі, яка підкорила всі подіуми світу

“Сила”, “Супер”, “Дуже красиві”, “Бомба”, “Ви нереальні”, “Круто”, “Яка молодець”, “Ви такі милі”, “Молодці”, “Кращі”, “Обожнюю її”, “Чудова жінка”, “Вашим студентам дуже пощастило з нею”, “Немає слів, супер”, “Шикарні”, “Вітаю, молодець”, “Ми раді такій колаборації”, – пишуть люди.

До речі, сама Тіна Кароль закінчила музичну школу за класом фортепіано, а 2004 року Київське вище музичне училище ім. Глієра.