“Якщо люди здатні відчувати біль інших”: захисники Маріуполя просять про допомогу в екстракції з “Азовсталі”

Командир 36-ї бригади морської піхоти ЗСУ Сергій Волина, який захищає Маріуполь на “Азовсталі”, закликав допомогти реалізувати процедуру екстракції для українських військових.

Він наголосив, що морські піхотинці боряться і закликав “боротися за гарнізон Маріуполь”.

Про це Волина написав у Мережі 11 травня.

“Я – морський піхотинець. Саме морська піхота навчила мене по-справжньому любити Україну! Любити сміливо та відчайдушно, любити зі зброєю в руках та у хвилини найбільшої небезпеки, любити надійно, хоробро та безкомпромісно! І поки б’ється моє серце, я відчуватиму чисту, безумовну та беззастережну любов до Батьківщини. Бо в ній – любов сина до рідної матері, брата до сестри, любов батька до своєї дитини! Ця любов не має меж!!!” – йдеться у дописі військового.

Він закликав весь світ та кожного допомогти реалізувати процедуру екстракції для захисників Маріуполя.

Чтайте також:  Amnesty International звинуватила ЗСУ в розташування техніки і зброї в житлових районах: у Зеленського відповіли

“Ми боремося… Якщо світова цивілізація ще має спільні духовні цінності та ідеали, якщо люди здатні відчувати біль та страждання інших, якщо слова про допомогу змушують діяти, то я закликаю боротися за гарнізон Маріуполь! Я закликаю весь світ, я закликаю кожного допомогти реалізувати процедуру “extraction” для українських військових! Морська піхота – вірні завжди!!!” – наголосив командир піхотинців.