Зеленський: я вважав, що Богдан повинен іти на генпрокурора.

Колишній голова Офісу президента Андрій Богдан повинен був іти на посаду генерального прокурора, заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю 

«Коли я побачив, що Андрюха не бачить, як влада його з’їдає, точно з’їсть, і закінчиться все дуже погано, я прийняв рішення про те, що нам треба.

Я вважаю, що з самого початку у мене було неправильне рішення з ним через голову Офісу. Тому що з самого початку я вважав, що він сильний юрист, він хоче саджати, те, що він казав, і він повинен іти на генпрокурора. Я так вважав», – сказав Зеленський.

Він вважає, що «врятував» Богдана від влади, коли звільнив його з посади голови Офісу президента.

«Я з самого початку хотів, щоб він буде потужним генеральним прокурором України. Я так вважав. Потім бачили, що людей з таким досвідом, як у нього, для того, щоб займати керівну посаду голови адміністрації, а потім вже голови Офісу, у нас немає. Тому мені здається, що я врятував його від влади. Я не впевнений, що він зараз також так думає, але це вже його справа», – зазначив президент.

Чтайте також:  Кричала, що кохає: гола дівчина бігала по снігу за чоловіком (відео)

Він додав, що не вважає призначення Богдана помилкою. Зараз вони не спілкуються.

Адвокат бізнесмена Ігоря Коломойського Андрій Богдан працював на посаді голови президентського офісу з травня 2019 року.

11 лютого Зеленський звільнив його й призначив на посаду голови Офісу президента Андрія Єрмака.