На Закарпатті поліцейська жорстоко побила дівчину у відділку

Знущання замість допомоги – звична справа українських поліцейських.

Поліцейська побила дівчину у відділку, бо та не дала їй виспатись, викликавши правоохоронців на допомогу.

Інцидент стався на Закарпатті в ніч із 13 на 14 червня у Міжгірському відділенні поліції. Молоду місцеву жительку побили просто у відділку. Причому фізичні пошкодження їй завдала жінка-поліцейська. Про це розповіла сама постраждала, розмістивши відео у соціальних мережах.

Дівчина на ім’я Валерія розповіла, що вона з подругами відпочивала в Міжгір’ї на алеї. До них підійшли молоді люди, почали ображати дівчат, поводилися агресивно, використовували нецензурну лексику.

Після чого дівчата викликали поліцію, Валерію та одного з хлопців відвезли у відділок для з’ясування обставин. Там, за словами дівчини, жінка-поліцейська знущалася з неї, в той час як її колеги-чоловіки просто спостерігали й посміхалися.

Чтайте також:  У Херсонській області третій день шукають зниклу дівчинку

“Вона почала на мене наїжджати, почала обзивати сиротою. “Я повинна через тебе вставати, не висипатися”… Вона схопилася за мене, подряпала мене, вдарила по обличчю, штовхнула в стіну, почала мене бити. Я тримала її руки, щоб вона мене не била. Але вона почала мене штовхати в живіт”, – розповіла Валерія і додала, що після інциденту їй довелося колоти заспокійливі, бо в неї є проблеми зі здоров’ям.

Дівчині нібито вдалося зняти побої, а в Головному управлінні поліції Закарпатської області повідомили, що розпочали службове розслідування щодо інциденту. На час проведення розслідування поліцейську відсторонили від роботи.