Гроші будете веслувати лопатою: мольфар навчив, що треба робити

Все дуже просто

Кожен може залучити фінансову удачу простим ритуалом
Часом у житті кожного може настати момент, коли попри всі зусилля, гроші категорично відмовляються “плисти в руки” і вперто ігнорують гаманець. У таких випадках можна трохи допомогти їм полюбити вас, а для цього знадобляться всього два простих компоненти: лавровий листок і звичайна свічка. Про це пише портал Радіотрек.

Про простий ритуал на залучення грошей розповів відомий український мольфар Максим Гордєєв. За його словами, лавровий лист є не лише символом багатства, але й здатний залучити в будинок добробут та достаток, якщо правильно його застосувати.

Мольфар вчить, що охочому змусити гроші полюбити саме його гаманець варто заговорити лавровий листок, тобто створити “лавровий лист”, і підкріпити ритуал полум’ям свічки. Сам ритуал виглядає дуже просто.

Чтайте також:  Команда Порошенко направила в регіони тисячі продуктових наборів і костюмів для лікарів.

Для початку потрібно взяти в руку лавровий лист і спалити його над свічкою, примовляючи такі слова: “Лавровий лист палає, щастя та добробут у мій дім закликає. Нехай буде так”.

Ще один схожий ритуал від мольфара – підігрів лаврового листа над свічкою з особливими словами. При цьому спалювати його не потрібно. Варто водити листок над полум’ям і говорити таке: “Лавровий лист підігріваю, грошовий канал собі відкриваю. Нехай буде так”.

Варто відзначити, що лавровий лист як грошовий талісман давно користується популярністю. Він допомагає не лише зберегти, а й примножити доходи. Існує традиція класти “лаврушку” в гаманець, але для цього “грошовий магніт” потрібно як слід підготувати.

На найбільшому і красивому листку потрібно написати бажану суму грошей і капнути на нього ефірну олію. Далі спецію необхідно затиснути долонями, потерти і вимовити: “Тру тебе потру, в грошах допомоги прошу”. Заговорений лавровий лист кладемо в гаманець так, щоб він не траплявся нікому на очі, і завжди носимо з собою.

Чтайте також:  Кінотеатрам дозволили відновити роботу в "червоній зоні"