Змова Зеленського з Порошенком закінчиться бідою, Лесєв не змовчав: “Хто ж його тепер посадить?”

Президент України Володимир Зеленський і “Слуги народу” уклали союз з Петром Порошенком, який може обернутися катастрофою для українців.

Про це в програмі «Не Добрий вечір» заявив її ведучий Ігор Лесєв (щоб переглянути відео, доскролльте до кінця).

Напередодні депутати Верховної Ради проголосували за відкриття ринку землі в Україні. Реформу підтримали не тільки “Слуги”, але і “Європейська солідарність” Порошенка.

“Слуги народу створили банду з Порошенком і продали останнє, що у нас було – ринок землі тепер відкрито”, – заявив Ігор Лесєв. На його думку, ситуація на руку колишньому президенту: “Свято тепер тільки у Петра Олексійовича. Хто ж його тепер посадить? Він у нас старший статевий партнер Зеленського”.

Журналіст припустив, що скоро в Україну повернуться партнери Порошенко, які втекли. Притому багато з них вже пролізли у владу. Так Ігор Лесєв нагадав, що Сергій Марченко став новим міністром фінансів України, а до цього працював заступником глави Адміністрації президента Порошенко. При такому розкладі останній опинився в “шоколаді” і може уникнути відповідальності.

Чтайте також:  “Газова афера Порошенка”. Правду більше не приховати. НАБУ відреагувало миттєво

“Замість зони або втечі з країни – ходить бодрячком. Там поділився, там добазарився – і в дамках”, – зазначив Ігор Лесєв. “Спритний малий, погодьтеся. При Ющенко – міністр закордонних справ, при Януковичі – міністр економіки, потім сам помародерил, довівши країну до свинячьего вереску. І ось пройшов всього рік, а Вова вже в позиції “знизу”.

Ігор Лесєв нагадав слова Володимира Зеленського про те, що взамін на відкриття ринку землі МВФ дасть кредит 10 мільярдів доларів. Журналіст пояснив, куди насправді підуть ці гроші і чому українці їх не відчують.

“Левову частину забере собі назад МВФ за погашення минулих виплат. Інше подерибанять зовнішні і внутрішні наглядачі за Україною. Кредит від МВФ – це не інвестиція і не подарунок. У цьому кредиті немає програми розвитку країни. З цих грошей не побудують новий Дніпрогес або Турбоатом, з цих грошей не буде збудована нова дорога або лікарня. Цей кредит – найбанальніший мікрозайм, а заставним зобов’язанням його служить наша земля”.

Чтайте також:  Помер військовий, якому Зеленський казав "я ж не лох якийсь"

За словами Ігоря Лесєва, жителям України доведеться розплачуватися за отримані гроші. При цьому їх навіть не запитали, чи потрібно відкривати ринок землі. “За борги, які ми не брали – віддавати те, що належить нам”, – підкреслив ведучий і порівняв ситуацію з груповою наругою.