Схудла на перших 100 кілограмів. Як найважча жінка у світі вирвалась з домашнього полону.

Схудла на 100 кілограмів  і не зупиняється.

Жінка 10 років не виходила з дому через ожиріння.  Лише завдяки неймовірним зусиллям, вона змогла скинути перших 100 кілограмів і вирватись з домашнього полону.

Любов Нурдінову з Тюмені журналісти прозвали найважчою жінкою у світі, адже її вага  становила більше 350 кілограмів. І невідомо, як би закінчилось життя 56-річної жінки, якби їй не допомогли.

Команда програми Андрій Малахов  –  знайшли для прикутої до ліжка жінки відповідних спеціалістів.

Зараз медики допомагають пацієнтці повернутися до нормального життя. Любов Нурдінова уже скинула сто кілограмів і намагається самостійно пересуватися, щоправда, поки що спираючись на ходунці. Але це перші її кроки за 10 років.

“Коли мене привезли в лікарню, будь-який рух був для мене випробуванням. Я так боялася. Просила, щоб мене відпустили додому. Переживала, як там сини Льоша і Саша. Думала, що зі мною далі буде, коли я схудну. Зараз мені з кожним днем ​​стає легше. Я відчуваю себе краще і чекаю нових результатів” – зізналась Любов.

Чтайте також:  Аналітики Сoncorde Capital порадили не інвестувати в український держборг

Про те, що лікування  Нурдінової не проходило гладко, розповів хірург Казбек Аутлєв, який стежить за станом пацієнтки. За словами лікаря, жінка відчайдушно опиралася змінам.

“Зараз ми з нею спілкуємося душа в душу, посміхаємося і вітаємося. Але в перші дні був жах. Вона злилася, вимагала їжі, хотіла виписатися. Я сказав: ідіть, якщо зможете. Так, розмова у нас була досить жорсткою. Але мета поставлена, шляху назад немає”.